В края на миналата година стана ясно, че Шон Мендес и Камила

...
В края на миналата година стана ясно, че Шон Мендес и Камила
Коментари Харесай

Шон Мендес отложи концерти от турнето Wonder

В края на предходната година стана ясно, че Шон Мендес и Камила Кабейо са взели решението да се разделят откакто бяха дружно над година.

Тогава те споделиха, че решението е взаимно и че ще си останат другари. Но очевидно Шон Мендес към момента изпитва проблеми с това да продължи напред. И не визираме единствено обстоятелството, че към момента не е във връзка.

В профила си в Instagram изпълнителят разгласи, че ще отсрочи някои от концертите, които му предстоят като част от международното му турне Wonder. Мендес прецизира, че ще си вземе отмора през идващите три седмици, а по-късно ще даде в допълнение информация.

Изпълнителят написа, че е част от турнета откогато е на 15 години и постоянно му е било мъчно, тъй като се откъсва от фамилията и приятелите си за дълги интервали. След няколко години отмора от турнета Шон Мендес е решил, че още веднъж е подготвен да се впусне в това премеждие.

Но бързо е схванал, че е сбъркал и прибързал. Цялото напрежение му се е отразило отрицателно душевен и по тази причина се е посъветвал с екипа си и лекари. Те са му споделили, че е най-добре през идващите няколко седмици да си почине и възвърне.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР